TijdstroomConsult - ontwikkeling in beweging
Interim, Advies en Coaching
Ervaring

Pentascope, partner (2018 - …)

  • MD programma provincie Friesland
  • Trainee programma provincie Friesland
  • Midterm review Woningcorporatie VechtHorst
  • Intern HR project
  • Individuele coaching trajecten


Tijdstroom Interim Advies en Coaching, eigenaar (2009 - …)

  • Interim (HR) management
  • Individuele- en teamcoaching & intervisie
  • Co-trainer bij diverse trajecten van het Itip
  • Gastcolleges bij Hbo-instellingen (leiderschap, HRM)


Rutgers, kenniscentrum Seksualiteit (2011 - 2018)

Manager HR en MT-lid. Verantwoordelijk voor alle HR aangelegenheden. Strategisch HR-beleid en dagelijkse leiding over afdeling HR. Projecten: cultuurverandering, functiegebouw, mobiliteitsprogramma, verhuizing en invoering van het nieuwe werken, ontwikkelen en implementeren eigentijdse gesprekscyclus, ontwikkelen en uitvoeren van Leiderschapstraject, begeleiden intervisie MT en midden managers.

 

Milieudefensie (2003 - 2010)

Manager HR en MT-lid. Verantwoordelijk voor alle HR aangelegenheden. Strategisch HR-beleid en dagelijkse leiding over de afdeling P&O. Projecten: reorganisatie (20% krimp) zonder gedwongen ontslagen, ontwikkeling en implementatie van innovatieve instrumenten voor leiderschapsontwikkeling en verzuimpreventie.

 

PinkRoccade (2001 - 2003)

Teammanager. Verantwoordelijk voor de omzet van het team (ca. 2 mln. Euro op jaarbasis), acquisitie, productontwikkeling en de inzet, professionalisering en coaching van in- en externe trainers. Daarnaast zelf actief als seniortrainer Personal Competences (leiderschap, persoonlijke effectiviteit, adviesvaardigheden, e.d.).

 

Gemeente Gorinchem (2001)

Ontwikkelen en uitvoeren van trainingen interculturele communicatie voor medewerkers van de front-office van de gemeente Gorinchem.

 

Gemeente Dordrecht (2000)

Projectleider van project gericht op meer samenwerking tussen gemeente, politie en hulpverleningsinstanties, preventie en efficiëntere aanpak van criminaliteit onder allochtone jongeren in de gemeente.

 

Yarden (1999)

Projectleider etnomarketingproject met als doel om binnen Yarden de allochtone doelgroepen beter te kunnen bedienen.

 

Ministerie Economische Zaken (1998 - 2000)

Projectleider van een driejarig project gericht op versterking van allochtoon ondernemerschap in samenwerking met Syntens, Nederlands Centrum Buitenlanders en de Contactraad Handelsonderwijs.

 

Nederlands Centrum Buitenlanders (1998 - 2001)

Projectmanager, MT-lid en plaatsvervangend directeur. Acquisitie en dagelijkse leiding over multicultureel samengesteld team projectleiders. Projectleider van meerdere projecten en verantwoordelijk voor P&O.

 

Ministerie SZW

Diverse projecten gericht op verbetering van arbeidsomstandigheden in het MKB (1995-1998). Uitvoeren van een groot kwalitatief onderzoek naar arbozorg in het Midden- en kleinbedrijf in samenwerking met het Instituut voor Toegepaste Sociale Wetenschappen (ITS) (1993). Onderzoek naar projectmatig werken bij de Arbeidsinspectie (1991).

 

IMK Advies (1994 - 1998)

Coördineren en uitvoeren van projecten en trainingen gericht op het professionaliseren van MKB-ondernemers. Leiderschapsontwikkeling, P&O, professionalisering bedrijfsvoering, scenario denken. Opdrachtgevers: ministeries, de Europese Unie, product- en bedrijfschappen, banken en brancheorganisaties.Contactformulier
Naam
E-mailadres
Uw vraag of opmerking
Dit is een verplicht veld