TijdstroomConsult - ontwikkeling in beweging
Interim, Advies en Coaching
Hieronder vindt u enkele aanbevelingen

“Hannie is sterk in het motiveren van mensen, ze geeft mij het gevoel dat mijn werk er toe doet. Ze is betrokken bij haar werk en de medewerkers en die betrokkenheid inspireert. Hannie kan als iemand vastzit met een paar vragen of opmerkingen weer stroming krijgen in het proces. Zij kan het proces goed overzien, zonder de details uit het oog te verliezen. Hannie is helder in haar communicatie en afspraak is afspraak. Ik kon altijd bij haar terecht en ze is oprecht geïnteresseerd in haar collega’s.” Projectleider NCB.

 

Bij leidinggeven is altijd sprake van een gezagsverhouding. Hoe iemand daarmee omgaat zegt veel over die persoon. Bij Hannie heb ik dit altijd een van haar zeer prettige eigenschappen gevonden: ze is teamgericht, laat anderen in hun waarde, er ontstaat niet snel een competentiestrijd. Dat vind ik een grote kwaliteit van Hannie. Ze zet haar verantwoordelijkheid en gezag in als kracht. Ik heb Hannie leren kennen als een echte senior; jaren werkervaring en weet wat er in het werk te koop is. Qua visie en strategie heeft ze veel in huis. Hannie past uitstekend in een functie met een wat vrijere rol met een goede mix van stilstaan en nadenken, planontwikkeling en actie en voor en met mensen.“ Senior HR Adviseur Milieudefensie.

 

“Hannie heb ik als hoofd P&O leren kennen als iemand die de situatie vanuit medewerkers weet in te voelen en er mee aan de slag gaat. Zij stelt heldere kaders en weet daarbinnen zaken in beweging en tot een goed eind te brengen.” Directeur Organisatie en Financiën Milieudefensie.

Contactformulier
Naam
E-mailadres
Uw vraag of opmerking
Dit is een verplicht veld