Welkom bij TijdstroomConsult
Interim, Advies en Coaching
Mijn achtergrond

Mijn werkervaring heb ik in de afgelopen twintig jaar opgebouwd in diverse profit en non profit organisaties. Vijftien jaar als leidinggevende en MT-lid in organisaties met hoogopgeleide professionals.

Op HR gebied heb op strategisch, tactisch en operationeel niveau gewerkt aan alle aspecten van organisatieontwikkeling en -verandering, management ontwikkeling en instroom, doorstroom en uitstroom.

Daarnaast ben ik al 15 jaar actief als trainer op het gebied van leiderschap en leidinggeven, persoonlijke effectiviteit, adviesvaardigheden, communicatie en personeelsmanagement.

Ik heb ruime ervaring als adviseur, coach en trainer van (groepen) managers, medewerkers en ondernemers en beweeg mij gemakkelijk tussen mensen van verschillend niveau en (culturele) achtergrond.

Ik heb Bestuurs- en Beleidswetenschappen gestudeerd aan de Radboud Universiteit Nijmegen. Deze studie heb ik door mijn loopbaan heen aangevuld met een geaccrediteerde coachingsopleiding bij het Itip, Basisjaar Energitisch werken, Implemetatiekunst, Deep Democracy, Traine de trainer Kernkwaliteiten, Licentie toepassen Persoonlijke ProfielAnalyse (PPA), Inzicht in Invloed, Proectmatig Creeren, Geweldloze Communicatie.

..

Contactformulier
Naam
E-mailadres
Uw vraag of opmerking
Dit is een verplicht veld