Welkom bij Tijdstroom
Interim, Advies en Coaching
Ervaring

Mijn werkervaring heb ik in de afgelopen twintig jaar opgebouwd in profit en non profit organisaties. Twaalf jaar hiervan als manager en leidinggevende in organisaties met hoogopgeleide professionals, waarvan zeven jaar als HR Manager en drie jaar als MT-lid.

Op HR gebied heb ik zowel beleidsmatig, adviserend als praktisch gewerkt aan alle aspecten van organisatieontwikkeling en -verandering, management ontwikkeling en instroom, doorstroom en uitstroom.

Daarnaast was ik tien jaar actief met het ontwikkelen en uitvoeren van trainingen op gebied van leiderschap en leidinggeven, persoonlijke effectiviteit, adviesvaardigheden, communicatie en personeelsmanagement.

Ik heb ruime ervaring als adviseur, coach en trainer van (groepen) managers, medewerkers en ondernemers en beweeg mij gemakkelijk tussen mensen van verschillend niveau en (culturele) achtergrond.

Ik heb Bestuurs- en Beleidswetenschappen gestudeerd aan de Radboud Universiteit Nijmegen. Deze studie heb ik door mijn loopbaan heen aangevuld met meerdere praktijkgerichte cursussen en trainingen op het gebied van management & leiderschap, personeelsmanagement, projectmanagement, acquisitievaardigheden, trainen, persoonlijke effectiviteit en communicatie.

Contactformulier
Naam
E-mailadres
Uw vraag of opmerking
Dit is een verplicht veld